У Вилківській та Кілійській громадах шукають рішення, як зберегти медичні заклади

0 коментарів 36666 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В перший день листопада у місті Вилкове Ізмаїльського району відбулась робоча зустріч депутатського корпуса Вилківської міської ради з керівником району Родіоном Абашевим, депутатом Одеської обласної ради Ігорем Капітаном, головами Вилківської та Кілійської громад Матвієм Івановим та Вячеславом Чернявським, а також заступницею голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Мариною Деной. Питання, яке зібрало їх усіх докупи, торкалось функціонування та збереження в цілому кількох медичних закладів на територіях громад. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на очільника Ізмаїльського району Родіона Абашева.


Щоб дозволити КНП «Вилківська міська лікарня» та КНП «Кілійська багатопрофільна лікарня» увійти до спроможної мережі закладів охорони здоровʼя та суттєво розширити свої можливості – тобто отримати обладнання, можливість навчання фахівців, фінансування – у влади виникла ідея приєднати медзаклад Вилкове до Кілійського.

В процесі обговорення відбувся конструктивний діалог. Кожен присутній мав можливість висловити свою позицію та надати пропозиції. Чи стане це рішення оптимальним для обох медичних установ, чи з’явиться інший варіант, який не дозволить закрити медзаклади, найближчим часом дізнаємось.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x