У Білгород-Дністровському районі оновили майже сотню енергооб’єктів: статистика від ДТЕК

0 коментарів 29889 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Для підвищення надійності електропостачання спеціалісти обласної енергетичної кампанії працюють фактично безперервно. Зокрема, лише у Білгород-Дністровському районі за останні десять місяців було оновлено 93 енергооб’єкти. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на генерального директора Дмитра Григор’єва.


Як пояснив очільник енергетичної компанії під час виїзної зустрічі з керівництвом Білгород-Дністровської районної військової адміністрації та головами громад, з  початку 2023 року в Білгород-Дністровському районі спеціалісти  відремонтували понад 240 км повітряних ліній.

Також було відремонтовано 79 трансформаторних підстанцій розподільчих мереж та 14 підстанцій високовольтних мереж, замінено 184 опори. Не забули енергетики й за повітряні траси уздовж ліній електропередач – їх було розчищено майже 215 км.

Як зазначив Григор’єв, ці роботи були необхідні, щоб знизити аварійність, підвищити надійність роботи електромереж та стійкість енергосистеми. окрім того, він на найпоширеніші питання від голів громад району.

Нагадуємо, щоб повідомити про аварійну ситуацію, потрібно подати аварійну заявку можна через:
– спеціальну форму на сайті у розділі «Відсутня електроенергія»;
приватні повідомлення на сторінці фейсбук;
– зателефонувавши до кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x