Ранок після негоди в Одеській області: що відомо

0 коментарів 35505 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Станом на 07:00 сьогодні, 27 листопада, до райвідділів поліції Одеської області надійшло 71 повідомлення про ДТП, з яких 9 повідомлень з інформацією про потерпілих. Загиблих та госпіталізованих немає. Безперервно тривають роботи з ліквідації наслідків негоди. Всі служби продовжують працювати у посиленому режимі. На деяких заметених ділянках рятувальникам доводиться залучати навіть БТРи. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як повідомив очільник Одеської ОДА Олег Кіпер, ще 62 повідомлення надійшли про аварії без потерпілих:
Біляївський – 10;
Доброслав – 2;
Южний – 1;
Усатівський – 6;
Чорноморський – 3;
Овідіопольський – 1;
СПД №1 (Чорноморське) – 1;
Березівський – 2;
Іванівський – 2;
Ширяївський – 4;
Білгород-Дністровський – 8;
Татарбунарський – 3;
Саратський – 2;
Ізмаїльський – 4;
Кілійський – 2;
Ренійський – 2;
Балтський – 1;
Любашівський – 3;
Роздільнянський – 2;
В.Михайлівський – 1;
Захарівський – 2.
З яких 7 фактів ДТП вантажівок та 9 з’їздів з дороги рейсових автобусів.

Міжнародна траса М-15 Одеса-Рені закрита, поточний стан не дозволяє їздити нею.

Також, за інформацією оперативного штабу Ізмаїльської районної державної адміністрації, станом на восьму ранку 43 населених пункти району залишаються без енергопостачання, 6 – частково. Обʼєкти критичної інфраструктури працюють. В місті Кілія здійснюється підвезення води в багатоповерховий сектор, приватний сектор з водою.

ДТЕК виводить 15 ремонтних бригад, які будуть працювати по населеним пунктам, де дислокуються, та просуватись у міру розчищення проїзду між населеними пунктами.

Бригади Ізмаїльської станції екстреної швидкої медичної допомоги працюють, проте через стан траси М-15 є певні труднощі.
За можливості ведуться роботи з відновлення проїжджого стану доріг. Всі люди, які застрягли в межах Ізмаїльського району та виявили бажання, були евакуйовані в найближчі населені пункти та розміщені в Пунктах незламності (с.Суворове – 6, с.Орлівка – 21, с.Новосільське – 40, с.Кислиці – 8, с.Камʼянка – 10, с.Броска – 11).

За інформацією Державної служби надзвичайних ситуацій України, найскладніша ситуація залишається на півночі та півдні Одеської області: тут снігові перемети сягають півтора метра. До ліквідації наслідків негоди залучені рятувальники, поліцейські, нацгвардійці, прикордонники.

Поблизу села Удобне прикордонники з автобусів евакуювали 42 людини, зокрема 10 дітей. За допомогою снігохода на трасі Ізмаїл-Рені рятувальники визволили 6 людей. Також відбуксовано понад 500 автомобілів, зокрема 14 автобусів та 12 автомобілів екстреної допомоги. Надано допомогу 1624 особам, зокрема 93 дітям. З ознаками переохолодження до медиків звернулися 6 людей.

Ранок після негоди в Одеській області: що відомо

Ранок після негоди в Одеській області: що відомо

Ранок після негоди в Одеській області: що відомо

Ранок після негоди в Одеській області: що відомо

Ранок після негоди в Одеській області: що відомо

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x