Прикордонники та СБУ на Одещині розкрили новий шлях нелегальної міграції людей

0 коментарів 27837 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Спільні зусилля прикордонників та Служби безпеки України призвели до виявлення та припинення ще одного нелегального маршруту переправлення осіб за кордон. Організатором та виконавцем схеми виявився місцевий житель Рівненщини, який співпрацював із невідомими особами в соціальних мережах. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Державну прикордонну службу України.


За інформацією правоохоронців, організатор залучав потенційних «клієнтів» через соцмережі, пропонуючи їм нелегальний шлях в країни Європейського Союзу за високу ціну. Для транспортування осіб до місця переправлення використовувався автотранспорт, а подальший маршрут клієнтам розкривав поплічник, який приводив їх до лісопосадки на кордоні з Молдовою.

Тариф за такі послуги становив $5000 з кожного охочого перетнути кордон нелегально. Однак правоохоронці оперативно здійснили перехоплення “бізнесменів” у прикордонному селі, завадивши їхнім намірам.

Зараз організатор та його співучасники очікують на відповідальність перед законом, яка включає кримінальне переслідування за порушення митних і прикордонних норм.

Прикордонники та СБУ на Одещині розкрили новий шлях нелегальної міграції людей

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x