Плацинда, вино і голубці: в Рені відбудеться гастрономічний фестиваль “Дари Бессарабії”

0 коментарів 30564 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Благодійний ярмарок, гастрономічні смаколики, дегустація молодого вина та обрання найкращого винороба, яскраві фотозони та конкурс голубців – все перелічене та навіть більше обіцяють організатори заходу тим, хто на цих вихідних захоче гарно провести час у Рені. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Перш за все, варто зазначити, що подібний захід вже відбувався у Рені в листопаді минулого року, але тоді він мав назву “Єдність у різноманітті”. Плануючи святкування у цьому році, організатори вирішили дещо змінити його формат та додали елемент фестивалю вина, який проводили у минулі роки, до початку повномасштабного вторгнення.

У цьому році ті винороби, які мають бажання взяти участь у конкурсі вина, повинні видати на конкурс 2 літри зразка свого вина, заповнити анкету та надіслати за адресою: м. Рені, вул. Віорела Дулоглу, буд. 14, к. 1. Отримати деталі можна за телефоном (04840)-4-18-63. До речі, сама участь у конкурсі вина є безкоштовною.

Щодо відвідувачів свята, то якраз вони й виступлять у ролі сомельє та оберуть найкращий за їх смаком напій. Також на народне журі буде чекати непросте рішення з обрання найкращих голубців та плачинд – місцеві господині будуть змагатись за звання найкращої. Зауважимо, що зі слів організаторів, голубці будуть виставлені на продаж, після чого відбудеться голосування, яке виявить, яка з господарок продала найбільше. Володарів найкращих вин, найсмачніших голубців та плачинд чекають призи.

Також буде працювати благодійний ярмарок, де будуть виставлені на продаж різноманітні смаколики, вироби, іграшки, прикраси та чимало іншого цікавого та корисного. Кошти, зібрані від реалізації вина, голубців та плачинди будуть направлені ЗСУ, саме у військові частини, де служать захисники з ренійської громади. А ще відбудеться концертна програма з естрадними та фольклорними номерами.

Залишилось лише додати, що святкування відбудеться у суботу, 18 листопада, у місцевому парку “Перемога”. Початок об 11:00. Об 11:30 почне свій виступ Народний духовий оркестр, о 12:00 – розпочнеться ярмарка та концертна програма.
Плацинда, вино і голубці: в Рені відбудеться гастрономічний фестиваль "Дари Бессарабії"
Плацинда, вино і голубці: в Рені відбудеться гастрономічний фестиваль "Дари Бессарабії"
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x