Під Ізмаїлом автівка збила велосипедиста: чоловік у комі

0 коментарів 26946 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора ввечорі, 22 листопада, неподалік одного з залізничних переїздів, які знаходяться за Ізмаїлом, трапилась аварія. Автомобіль марки “Mercedes” здійснив зіткнення з велосипедистом, який рухався в попутному напрямку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Близько сьомої години вечора 55-річний велосипедист їхав без світлових приладів, через що, попередньо, 33-річний керманич автівки не встиг вчасно його помітити. Додамо, що чоловіки є мешканцями села Стара Некрасівка.

Як стало відомо “БІ” з власних джерел, в результаті аварії велосипедист отримав серйозні тілесні ушкодження, зокрема, закриту черепно-мозкову травму, через яку потерпілий наразі знаходиться  у комі, його стан важкий.

Наразі всі причини та деталі ДТП з’ясовують правоохоронці. Попередня класифікація справи –  ч. 2 ст. 286 КК України, що тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проте слідство має довести або спростувати, що водій не міг помітити велосипедиста у темряві. Чоловіка може бути виправдано.

Це ще одне підтвердження тому, що не варто нехтувати світловідбивними засобами на транспорті та одязі. До того ж, рішення йти чи їхати вночі у темному одязі може стати фатальним.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x