Одещина знов опинилася під атакою шахедів – є влучання по території інфраструктурного об’єкта

7 коментарів 55566 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч на 3 листопада Сили Оборони України успішно відбили атаку двох ударних дронів типу Shahed, але є влучення по технічній території об’єкта інфраструктури. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на керівницю об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталю Гуменюк.


За попередніми даними, українські військові прикладали всі зусилля протягом п’яти годин, щоб забезпечити відбиття атаки. Шахеди запускались хвилями і прямували у різних напрямках малими групами. В цілому, за цю ніч в зоні відповідальності ОК “Південь”, протиповітряна оборона знищила 11 дронів типу Shahed-136/131, в тому числі два з них над Одеською областю. Під час цієї операції сталося влучання по технічній території інфраструктурного об’єкта на Одещині. Але на щастя, руйнування були мінімальними, а головне – відсутні постраждалі серед мирного населення. Інформацію також підтвердив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Також, за інформацією Сил оборони Півдня ввечері 2 листопада російські війська завдали ракетного удару по Одеській області, використовуючи надзвукові протикорабельні ракети типу “Онікс”. Ця атака сталася з тимчасово окупованого Криму, берегового ракетного комплексу “Бастіон”. Незважаючи на вражаючу швидкість та потужність цих ракет, вони втратили бойову спроможність на підльоті до узбережжя. На щастя, атака не призвела до руйнувань або постраждалих серед мирного населення.

guest

7 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Людмила Писарницька
Людмила Писарницька
6 месяцев назад

Як завжди…

Артем Докучаєв
Артем Докучаєв
6 месяцев назад

Русня літає – ми страджаємо

Олег Дягілєв
Олег Дягілєв
6 месяцев назад

Та коли ж ці вилупки заспокояться!?

Артем Караєв
Артем Караєв
6 месяцев назад

Кляті кацапи

Анатолій Руденко
Анатолій Руденко
6 месяцев назад

А ПВО нормального все нет и нет

Олена Куликовська
Олена Куликовська
6 месяцев назад

Шакалята

Катерина Кітнюх
Катерина Кітнюх
6 месяцев назад

русня – народ-гній

7
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x