На території одного із навчальних закладів Болградської громади увічнять пам’ять дев’яти випускників, які загинули за Україну

0 коментарів 27189 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З ініціативою створити Алею Слави Героїв, які загинули у російсько-українській війні та які навчалися, закінчили Опорний заклад освіти «Болградський ліцей» Болградської міської ради, виступила адміністрація, батьки та учні. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».
«Згідно з графічним проєктом, що створила робоча група Болградського ліцею за участі Болградської районної організації ветеранів АТО, Алею Слави вирішено встановити у центральній частині шкільного двору. Це будуть 9 меморіальних плит із фотопортретами героїв із їхньою короткою біографією», – розповіла директор Болградського опорного навчального закладу Тетяна Желяскова.
Після того, як ініціатори визначилися з місцем та обсягом майбутніх робіт для встановлення окремих пам’ятних знаків, відділом освіти Болградської міської ради було подано відповідне клопотання до органів місцевого самоврядування. Документ був позитивно розглянутий на засіданні виконавчого комітету міської ради – дано згоду.
Тепер слово залишилося за депутатами Болградської міської ради, які на найближчій сесії 30 листопада мають підтримати відповідні зміни до Програми підтримки сімей загиблих (померлих) військовослужбовців ЗСУ та ветеранів війни, які брали участь у захисті Батьківщини, на 2023-2025 роки.
Нагадаємо, раніше у цьому році депутатський корпус Болградської міської ради підтримав виділення коштів на облаштування Алеї Слави у селі Залізничне Болградської громади.
На головному фото  – проєкт Алеї Слави Героїв
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x