Гімнастки з Саратської громади завоювали 9 медалей: подробиці

0 коментарів 23031 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно у місті Арциз відбулась відкрита першість Арцизької ДЮСШ зі спортивної акробатики “Арцизькі зірочки”, на яку з’їхалась більш ніж сотня учасників з різних куточків Одеської області. Була серед них і команда КЗ “Саратська ДЮСШ”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Саратську селищну раду.


Окрім спортсменів з Саратської громади свою силу, спритність та грацію водночас демонстрували гімнасти з дитячих спортивних шкіл м.Білгород-Дністровський, м. Березівка, м. Одеса та господарі змагань – загалом було 112 учасників.

До складу команди Саратської ДЮСШ входили діти зі всієї громади, зокрема, з сіл Введенка, Новоселівка та Зоря. Команда була представлена 10 учасниками, які завоювали в своїх видах 9 медалей, серед них 4 медалі вищого ґатунку, одна срібна медаль та чотири бронзові нагороди.

Наші зірочки Мандро-Фоменко Вікторія та Соловенко Уляна були неперевершені серед жіночих пар, також в цьому виді змагань бронзові медалі отримала наша друга жіноча пара Праведна Анна та Таркат Христина. Змішана пара Узунова Єва та Макидон Микита у своєму виді завоювали бронзу. Золоті нагороди заслужила жіноча пара у складі Мягченко Ярослава та Панова Дар’я. Наймолодша представниця нашої команди Чеботар Ілона була нагороджена дипломом. Бажаємо їм подальших успіхів та перемог! Дякуємо Арцизькій ДЮСШ за запрошення! Велика шана і дяка Збройним Силам України, бо тільки завдяки їм ми маємо змогу приймати участь у таких заходах! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЇЇ ЗАХИСНИКАМ!“, – зазначили у керівничих органах Саратської громади.

Гімнастки з Саратської громади завоювали 9 медалей: подробиці
Гімнастки з Саратської громади завоювали 9 медалей: подробиці
Гімнастки з Саратської громади завоювали 9 медалей: подробиці
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x