ДТП біля Кирничок – постраждала подружня пара

0 коментарів 36045 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 15 листопада, поблизу населеного пункту Кирнички сталась аварія, про яку “БІ” вже повідомляла. В результаті зіткнення фури та легковика був ускладнений рух в обох напрямках траси “Одеса-Рені”, а трохи згодом стало відомо, що є постраждалі люди. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Як попередньо встановили правоохоронці, 30-річний водій легкового автомобіля «Honda», рухаючись у напрямку міста Ізмаїл, не впорався з керуванням на слизькій після дощу дорозі, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з вантажним автомобілем «DAF».

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водія легковика та його дружину з різними тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Водій вантажівки наразі за медичною допомогою не звертався.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції, де спеціалісти встановлювали повні обставини події та регулювали рух транспорту, який був дещо ускладнений на даній ділянці дороги.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ДТП біля Кирничок - постраждала подружня пара

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x