Екологи оцінили збитки ракетного удару по Одещині в ніч на 7 жовтня

0 коментарів 28917 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В ніч на 7 жовтня 2023 року ворог атакував Одещину надзвуковими протикорабельними ракетами типу «Онікс», випущеними з берегового ракетного комплексу «Бастіон» в тимчасово окупованому Криму. Розмір шкоди, завданої засміченням земельних ресурсів, складає понад 143,7 мільйонів гривень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на Державну екологічну інспекцію Південно-Західного округу.


Як зазначається, рашисти влучили в зерносховище припортової інфраструктури. Уламками ракет і вибуховою хвилею спричинено пожежу в гаражному кооперативі, пошкоджено кілька багатоквартирних будинків.

Державні інспектори провели обстеження місця обстрілу для фіксації та розрахунку шкоди, завданої довкіллю.

“Встановлено засмічення будівельними відходами та металевими конструкціями земельних ділянок загальною площею понад 4 тисячі квадратних метрів. Загальний розмір шкоди, завданої засміченням земельних ресурсів, складає понад 143,7 мільйонів гривень”, – йдеться у повідомленні.

Дані передали до Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України для формування єдиного реєстру збитків, що завдані довкіллю в результаті збройної агресії.

Екологи оцінили збитки ракетного удару по Одещині в ніч на 7 жовтня

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x