Завтра у Саф’янівській громаді оголошено День жалоби – на щиті додому повертається 35-річний сапер Євген Глуцький

0 коментарів 85833 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


6 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Нью-Йорк Донецької області загинув 35-річний сапер інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу солдат Євген Глуцький. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на Саф’янівську громаду.


Євген Юрійович Глуцький народився у місті Ровеньки Луганської області у багатодітній родині. Крім Євгена у сім’ї росли дві сестри та двоє братів.

Як зазначили у громаді, поховають загиблого в селі Матроска, де він проживав зі своєю дружиною та маленькою донечкою, якій всього лише 2.8 рочки.

Героя зустрічатимуть завтра, 17 жовтня, о 10:00 живим коридором при в’їзді в село Матроска (зі сторони БТО) та проводять до рідної домівки воїна за адресою: вул. Шкільна, 8а, де об 11:00 відбудеться чин відспівування. Жителів громади просять віддати шану та проститись з загиблим військовослужбовцем.

Поховають Захисника на місцевому кладовищі.

“Розпорядженням Саф’янівського сільського голови Наталії Тодорової 17 жовтня на території громади оголошено днем жалоби. Просимо відмінити розважальні заходи та приспустити державні прапори. Кожен загиблий воїн – це новий шрам на наших душах… Саф’янівська громада  отримала ще один”, – йдеться у повідомленні.

Вічна пам’ять Герою!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x