Одеська область в топі: неподалік села Котловина затримано іноземця, який допомагав ухилянтам

0 коментарів 52407 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники області знову поповнили список тих, хто намагається за гроші переправити ухилянтів через український кордон. Останнім часом почали вже з’являтись відомості про те, що участь  у таких протизаконних справах беруть… іноземці. Як приклад, днями був затриманий “на гарячому” житель сусідньої держави, який прагнув таким чином трохи заробити собі коштів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльський прикордонний загін.


Як стало відомо, клієнтом виявився житель Донецької області, який для втілення свого плану втечі з країни скористувався послугами телеграм-каналу. Спочатку його відвезли з Одеси до Ізмаїла, а вже безпосередньо до державного кордону підвозив на своєму легковику 46-річний громадянин Молдови. Чоловіків затримали прикордонники неподалік села Котловина Ізмаїльського району. Попередньо встановлено, що клієнт за послуги мав сплатити організаторам 3,5 тисячі доларів США.

Відносно громадянина України складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання осіб через Державний кордон», щодо заповзятого громадянина Молдови вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 332 ККУ «Незаконне переправляння осіб через державний кордон України».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x