Водійка-втікачка на Daewoо та нетверезий керманич ГАЗу: в Кілії за один день сталися дві ДТП з постраждалими

0 коментарів 106191 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В місті Кілія поліцейські розслідують дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, нетверезим водієм та водійкою-втікачкою, які трапилися за один день – 14 жовтня. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Спочатку близько 16.30 по вулиці Івана Мазепи (колишня Суворова) вантажівка ГАЗ 3307 збила 68-річного переселенця з Херсона. Попередньо встановлено, що 48-річний водій транспортного засобу був нетверезим, через що під час виконання повороту з боку вулиці Кооперативної допустив наїзд на пішохода, який рухався у попутному напрямку по проїжджій частині.

Внаслідок цього пенсіонер отримав перелам правої стегнової кістки та надколінника зі зміщенням та був доставлений до Кілійської багатопрофільної лікарні.

Друга аварія трапилася близько 23 години на вулиці Поліни Осіпенко в районі Центральної площі. Там було виявлено 43-річного місцевого мешканця, якого збила автівка та зникла з місця пригод. Постраждалого у безпритомному стані доставили у Кілійську багатопрофільну лікарню на кареті швидкої допомоги, а поліцейські рушили на пошуки водія.

За допомогою записів з камер відеоспостереження особу було встановлено на наступний день. Водійка Daewoo Matiz зізналася, що не помітила чоловіка, який сидів навприсядки на краю проїжджої частини, та вдарила його краєм автомобіля. Після цього зупинилася, але з автівки у стані шоку вийти побоялася, тож поїхала з місця подій.

Коли до неї навідалися поліціянти, порушниця розкаялася у злочині та пояснила свою втечу тим, що дуже злякалася. Аналіз крові показав, що слідів алкоголю, навіть незначних або залишкових, у жінки немає. Що не скажеш про потерпілого, стан алкогольного сп’яніння якого було підтверджено під час госпіталізації. На ранок чоловік прийшов до тями, але через наявність гематоми в голові його перевели до одеської лікарні. Наразі його життю нічого не загрожує, оцінюється ступінь тяжкості ушкоджень.

Варто зазначити, якби жінка не полишила місце ДТП, одразу викликала поліцію та швидку, довести її невинуватість не склало б труднощів, адже чоловік знаходився на дорозі навприсядки, у темному одязі та в стані сп’яніння, а швидкість руху перевищена (попередньо) не була. Проте вже те, що вона втекла з місця подій та залишила постраждалого у небезпеці, дуже ускладнює її становище.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x