Внаслідок розриву запалу гранати, знайденої біля Сарати, комунальник отримав рвані травми руки

0 коментарів 92556 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Унаслідок вибуху запалу гранати постраждав 60-річний працівник комунального підприємства. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” за інформацією Головного управління Національної поліції в Одеській області. 


Попередньо встановлено, що чоловік займався прибиранням дороги сполученням Сарата-Арциз та знайшов пакет з трьома запалами від гранат. Унаслідок необережного поводження один із них вибухнув у руках чоловіка.

Потерпілого доправили до місцевої лікарні з множинними травмами руки.

«На місці події працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та фахівці управління вибухотехнічної служби ГУНП в Одеській області. Правоохоронці вилучили два запали від гранат та фрагменти здетонованого запалу, які будуть направлені на експертне дослідження. Правоохоронці встановлюють повні обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 263 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», – прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Внаслідок розриву запалу гранати, знайденої біля Сарати, комунальник отримав рвані травми руки

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x