«Вдерлися» до приміщення та з ножем накинулись на фельдшера: в Одесі невідомі напали на підстанцію «екстренки»

0 коментарів 22464 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі вчора, 29 жовтня, стався жахливий випадок. На одній із підстанцій екстреної швидкої допомоги невідомі нанесли ножові поранення фельдшеру. Про це, із посиланням на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Недільним ранком на третю підстанцію ЕШД «вдерлися» двоє невідомих. Вони здійняли галас та лаялися нецензурною лексикою. У відповідь на таку поведінку фельдшер зробив зауваження. Проте, це не тільки не зупинило зловмисників, а й обурило їх.

Один з них, діставши ніж, наніс медику три поранення, після чого обидва втекли. Фельдшера терміново госпіталізували, а поліція розпочала пошуки злочинців.

«А ми хочемо нагадати, що в Україні досі не прийнятий законопроєкт про захист працівників екстреної медичної допомоги, який був зареєстрований у Верховній раді ще у 2021 році. Документ має на меті удосконалення правового захисту працівників екстреної медичної допомоги під час виконання службових обов’язків. Адже випадки, коли на працівників екстренки нападають під час виконання службових обов’язків і завдають їм фізичної та моральної шкоди, є не рідкісними. Зараз такі випадки розглядаються правоохоронцями як звичайні порушення. У той же час, аналогічні злочини, вчинені на адресу працівників поліції або представників влади, мають інше правове провадження – покарання в таких випадках для порушників є більш суворим», ─ йдеться у повідомленні Центру.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x