В Тарутинській громаді збирають кошти на запчастини для дрону

0 коментарів 14553 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно до  Тарутинської селищної ради звернувся військовий з Тарутине, який проходить службу у Силах спеціальних операцій ЗСУ, з проханням допомогти у придбанні комплектуючих для дрону, вартість яких сягає майже 70 000 грн. Земляки вирішили не ігнорувати прохання військового і вже розпочали збір коштів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


На останньому пленарному засіданні сесії усіх, хто брав участь у засіданні, попрохали приєднатися до збору та зробити свій донат на корисну справу. Депутати, керівництво та працівники селищної ради підтримали прохання, і за декілька хвилин було зібрано 10 400 грн.

До допомоги військовому ССО долучилися колектив та учні Петрівського ліцею, вони передали 5000 грн. Але цих коштів, зрозуміло, замало, тож потрібна ще допомога.

Шановні жителі Тарутине та Тарутинської громади! Просимо приєднатися до збору коштів на допомогу нашим захисникам. Кожна гривня дуже важлива!  Перемога буде обов’язково, але як швидко і з якими втратами – залежить і від нас з вами. Якщо Ви бажаєте допомогти у зборі коштів, звертайтесь, будь ласка, до відповідальної особи за тел. 0960253391, Марина Сергіївна“, – з такими словами звертається керівництво селищної ради до мешканців Тарутинської громади.

В Тарутинській громаді збирають кошти на запчастини для дрону

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x