В Тарутинській громаді кілька десятків мешканців отримають одноразову матеріальну допомогу: деталі

0 коментарів 18198 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями у селищній раді Тарутинської громади було проведено засідання комісії із надання одноразової грошової матеріальної допомоги за рахунок коштів селищного бюджету. У роботі комісії взяли участь 9 членів комісії та 5 старост старостинських округів громади. В результаті було визначено 80 людей, котрі отримають матеріальну допомогу від громади. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на місцеві органи влади.


Повідомляється, що під час розгляду документів, наданих заявниками, комісією були враховані висновки, зазначені в довідках, виданих закладами охорони здоров’я, актах обстеження матеріально-побутових умов проживання заявників та обставини, в яких перебувають родини. Розглянувши та обговоривши подані заяви, комісія прийняла відповідні рішення щодо надання матеріальної допомоги мешканцям громади.

Отже, одноразову грошову матеріальну допомогу отримають:

– на лікування та придбання медикаментів – 51 мешканець громади, серед яких  пенсіонери, військовослужбовці, інваліди ІІ-ІІІ груп;

– громадяни, що опинилися у складних життєвих обставинах, – 27 людей, у тому числі: пенсіонери, військовослужбовці, інваліди ІІ-ІІІ груп, безробітні;

– на поховання жителів Тарутинської громади, які на момент смерті ніде не працювали, допомогу отримають 2 родини.

Додамо, що пропозиція комісії з розгляду заяв громадян із надання одноразової грошової матеріальної допомоги виноситься на розгляд виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, засідання якого відбудеться 26 жовтня 2023 року.

В Тарутинській громаді кілька десятків мешканців отримають одноразову матеріальну допомогу: деталі

В Тарутинській громаді кілька десятків мешканців отримають одноразову матеріальну допомогу: деталі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x