В Тарутиному побудували нову амбулаторію – як вона виглядає

0 коментарів 25893 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відповідно до Меморандуму про співробітництво між Тарутинською селищною радою та Міжнародним фондом допомоги та розвитку Блакитного півмісяця, який був підписаний у липні цього року, в смт Тарутине завершено будівництво нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини на 10 робочих місць. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на селищну раду. 


Будівництво амбулаторії здійснювалось підрядною організацією за кошти БФ «Маві Хіляль Україна» («ІВС,UA»). 20 жовтня представники благодійного фонду прибули до Тарутине та разом з Тарутинським селищним головою Савою Чернєвим і директором КНП «Тарутинський ЦПМСД» Меланією Мілановою побували на новозбудованому об’єкті. Було відмічено, що роботи з будівництва сучасної модульної споруди проведені вчасно та якісно з дотриманням усіх норм.

В Тарутинський селищний раді Сава Чернєв та керівник БФ «Маві Хіляль Україна» Burhan Dülger підписали договір зберігання, згідно з яким селищна рада зобов’язується вжити всіх необхідних заходів для забезпечення збереження майна об’єкту.

Наступним етапом підготовки нової амбулаторії до відкриття буде її обладнання меблями, медичною та комп’ютерною технікою німецькою організацією з надання екстреної медичної допомоги «Action Medeor».

В Тарутиному побудували нову амбулаторію - як вона виглядає

В Тарутиному побудували нову амбулаторію - як вона виглядає

В Тарутиному побудували нову амбулаторію - як вона виглядає

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x