Відвойовував Україну ще з березня 2022-го: на Херсонщині загинув 30-річний мешканець Кілії Анатолій Діденко

0 коментарів 47277 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Знову чорний смуток накрив найстаріше місто України – в боях за Україну в районі населеного пункту Кринки Херсонської області загинув 30-річний мешканець Кілії Анатолій Діденко. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Воював Анатолій з перших тижнів війни – був мобілізований 7 березня 2022 року Київським РТЦК та СП міста Одеса. За місяці війни досяг посади командира гранатного відділення взводу охорони командного пункту.

На жаль, 17 жовтня, його шлях зупинився під час виконання бойового завдання в районі села Кринки Олешківської територіальної громади.

Співчуття рідним висловив голова Кілійської ТГ Вячеслав Чернявський

“Смерть рідної людини – величезна втрата. Немає слів аби висловити словами той біль, що охопив серця родини, яка втратили сина, брата…

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи.

Дякуємо Анатолійю за його подвиг та героїзм. Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес! Вічна слава і пам’ять нашому захиснику незалежності і цілісності України!”, – зазначив Чернявський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x