В Шабо водій вантажівки наїхав на хлопчика, коли той перебігав дорогу: стан дитини важкий

0 коментарів 23706 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автопригода сталася вчора вдень, 23 жовтня. 39-річний місцевий житель на вантажному фургоні «MAN», рухаючись однією з вулиць в центрі села, здійснив наїзд на місцевого 9-річного хлопчика, який почав перебігати проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Непритомну дитину каретою швидкої допомоги у важкому стані госпіталізували до лікарні, де йому діагностували чисельні травми голови.  Слідчі, у свою чергу, одразу розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Водія поліцейські затримали, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він був тверезий.

«Наразі слідчими поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури вирішується питання про повідомлення водію про підозру та обрання йому в суді запобіжного заходу. Санкція ч. 2 ст. 286 ККУ передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство триває», – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

В Шабо водій вантажівки наїхав на хлопчика, коли той перебігав дорогу: стан дитини важкий

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x