В селі Кам’янське сьогодні буде весело та цікаво: графік святкових заходів

0 коментарів 32562 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 15 жовтня, в селі Кам’янське Арцизької громади в межах благодійного проєкту «Разом до Перемоги» відбудеться низка заходів. Всі кошти, зібрані під час заходів, буде передано на потреби Збройних Сил України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизьку громаду.


Як зазначають організатори заходів, різні локації будуть активними впродовж усього дня. О 9:00 ранку на ринковій площі розпочнеться шкільний благодійний ярмарок на ринковій площі, де кожен охочий зможе придбати солодощі за донат.

Через годину, о 10:00 в селі почнуть працювати дитячі атракціони у сільському парку, на які захоче потрапити кожна дитина. Вже через півгодини після цього там же, о 10:30, стартують спортивні змагання з баскетболу серед жінок.

Також у сільському Будинку культури та сільському парку пройдуть турніри з настільного тенісу, волейболу та перетягування каната – організатори обіцяють запеклі та видовищні змагання.

Вже ввечері, о 17:00, у Будинку культури відбудеться тематичний концерт “Мистецтво проти війни”.

Підкреслимо: на кожній з локацій будуть стояти скриньки для збору коштів, де можна буде внести свій донат на підтримку ЗСУ.

Пам’ятаймо, що маленьких донатів не буває! Кожен може відправити свою гривню на фронт! Кожна монетка – це наш внесок в ПЕРЕМОГУ!“, – закликали до приєднання та участи у святкування організатори.

В селі Кам'янське сьогодні буде весело та цікаво: графік святкових заходів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x