В Рені взялись за продавців самогону? – на власницю місцевого “квадрату” складено протокол

0 коментарів 26946 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Періодичні підвищення цін на спиртні напої в Україні вже давно стали звичними для населення. Одна з багатьох причин, чому на цей крок вимушені йти керівні органи влади, – великий відсоток злочинів різного типу, які вчиняються саме через надмірне вживання “зеленого змія”. Й підвищення вартості, на думку влади, допомагає цей відсоток зробити меншим. Однак українці – народ вигадливий, й домашнього типу “генделики” зовсім не рідкість в містах та селах, хоча це й незаконно. В тому, що виготовлення та збут самогону карається законом, тепер впевнилась й одна з мешканок міста Рені. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Днями в Рені по вулиці Дунайська була викрита 69-річна громадянка, яка за місцем свого мешкання здійснювала реалізацію спиртних міцних напоїв з рук. Зокрема, жіночка “на квадраті” торгувала самогоном, за один літр брала 100 гривень. На момент виявлення протизаконної діяльності в бабусі було вилучено чотири літри міцного спиртного напою.

В результаті на жіночку складено протокол про адміністративне правопорушення серії ВАВ № 885984, за ч. 3 Ст. 156 КУпАП – торгівля алкогольними/слабоалкогольними напоями з рук, з лотків, у приміщеннях або на територіях, заборонених законом. Покарання – накладення штрафу від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виторгу, одержаної від продажу предметів торгівлі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x