В Одеській області вибухнув військовий “сувенір”: поранення отримали двоє людей

0 коментарів 22221 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Подія сталася в офісі однієї з торговельних мереж в обласному центрі. Попередньо було встановлено, що вибухнув використаний боєприпас, який в якості сувеніра приніс до офісу один зі співробітників. Походження вибухового предмета наразі встановлюють поліцейські. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Коли небезпечний предмет спрацював, поранення отримали двоє працівників офісу, які перебували під час вибуху у приміщенні. Їх з вибуховими та рваними ранами кінцівок було одразу госпіталізовано до медичного закладу.

На місці події працюють слідчо-оперативна група,  вибухотехніки  та криміналісти. В рамках розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України кримінального провадження, поліцейські встановлюють повні обставини події та походження вибухового предмета.

Звертаємось до громадян бути дуже уважними та обережними. Не наражайте себе та оточуючих на небезпеку. Ні в якому разі не наближайтесь та не торкайтесь підозрілих предметів та тих, що зовнішньо схожі на бойові припаси, снаряди, міни тощо. На даний час, коли в нашій країні тривають бойові дії, це питання дуже актуально. У разі, якщо ви виявили такі предмети, невідкладно повідомте про це до найближчого підрозділу поліції, або зателефонуйте на спецлінію 102“, – звернулись правоохоронні органи до мирного населення.

В Одеській області вибухнув військовий "сувенір": поранення отримали двоє людей

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x