В Арцизі відкрили терміновий збір одягу для військових – деталі від організаторів

0 коментарів 30699 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні соціальні мережі Арцизу сколихнуло повідомлення про терміновий збір одягу для військових. Власна кореспондентка “Бессарабії INFORM” в місті Арциз поспілкувалася з організаторкою – Наталією Коломієць, яка є не просто волонтеркою, а, у першу чергу, мати, яка піклується про сина та його побратимів. Чому збір терміновий та чому стислі строки, у нашому матеріалі.


Коли почалась війна, син Наталі Володимир вже був строковиком в лавах ЗСУ, тому з перших днів війни мати допомагає чим може. Зараз він воїн підрозділу “Сталевий кордон” прикордонної комендатури швидкого реагування. Саме для роти сина Наталя і відкрила збір. Але він буде досить нетривалим, лише до 27 жовтня, оскільки саме в цей день Арцизька міська рада передаватиме на потреби підрозділу автівку, а разом з нею поїдуть і теплі речі.

“Ще нещодавно, хлопцям всього вистачало, – каже Наталя, – але вже починає холодати – потрібні теплі речі, ще й більше ніж влітку, адже довго сохнуть через погоду. Тому хто може допомогти хлопцям, які боронять Україну, будь ласка,  потрібні светри, підштанки, термобілизна (все розміру 48 та більше) та теплі носки. Оскільки до мене в район залізничного вокзалу не всі захочуть їхати, я звернулась з проханням точкою збору зробити центральне відділення пошти, адже майже кожен мешканець міста щодня проходить, або проїздить поруч та може зробити добру справу.”

Не залишайтеся байдужими до потреб наших воїнів.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x