Українське Дунайське Пароплавство сьогодні святкує День народження

0 коментарів 46251 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 14 жовтня, ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство», яка є однією з найбільших судноплавних компаній в Україні та у Придунайському регіоні, відмічає свою 79-ту річницю від дня створення. На долю компанії, яка має цілих три флоти – пасажирський, річковий та морський – періодично випадали тяжкі роки, але підприємство завжди долало їх, отримало статус легенди та на сьогодні знову є лідером. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на генерального директора компанії Дмитра Москаленко.


Як зазначив очільник УДП, компанія цього року зазнала страшних ударів – внаслідок атаки росіян влітку було зруйновано головний офіс. Загальні збитки становлять понад 100 млн грн. Але колектив продовжив працювати навіть у таких складних умовах, розуміючи, наскільки це зараз важливо для країни.

Обсяг перевезень з початку року зріс до майже 1,5 млн тонн, що суттєво більше ніж торік. Сплачено майже пів мільярда гривень податків, це понад вдвічі більше ніж минулого року. Зарплата в середньому зросла на 40% – до 37 тис. грн. Підприємство росте і розвивається. Обсяг інвестицій цього року склав рекордну для УДП суму у понад 250 млн грн! Ми запустили та розкачали на повну власну перевалку (з початку року оброблено понад 270 тис. тонн зернових). Налаштували власну схему завантаження морських суден у порту Констанца. Модернізували й посилили БТОФ (завдяки другій ремонтній ланці обробляється до 60 барж щомісячно)”, – детально розповів Дмитро Москаленко.

Також він нагадав, що вже повернуто і знаходиться у процесі ремонту морський флот (на «Вилково» вже працює Регістр, готується передача з бребоут-чартеру «Ізмаїлу»). Також повернуто з Одеси та відремонтовано найбільший плавучий кран підприємства.

Готуємо до спуску на воду першу з початку війни нову баржу SLG. Відремонтували рекордну кількість флоту. Опрацювали проєкт капітальної модернізації тягового флоту із заміною двигунів. А найголовніше, ми домовилися про співпрацю з IFC, провели величезну спільну роботу з міжнародними консультантами та вже найближчим часом очікуємо позитивних новин щодо інвестицій та загалом подальшої стратегії розвитку УДП. Я дякую всій нашій величезній команді – кожен на своєму місці працював на спільну справу! З днем народження, компаніє! Всім мирного неба! Слава Україні!“, – зазначив у своєму привітанні керівник УДП.

Українське Дунайське Пароплавство сьогодні святкує День народження

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x