УДП домовилось щодо здійснення перевалки вантажів за схемою баржа-судно на рейдових стоянках румунського порту Констанца

0 коментарів 23760 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В ході робочої поїздки до Румунії делегації УДП досягнута рамкова домовленість з TTS GROUP S.A. щодо можливості здійснення перевалки вантажів на рейдових стоянках порту Констанца за схемою баржа-судно.


Про це сьогодні повідомив гендиректор УДП Дмитро Москаленко.

Цими днями делегація Українського Дунайського пароплавства перебуває у Румунії з черговою робочою поїздкою.

“Наразі діяльність УДП найбільше пов’язана з саме цією країною. Понад половина вантажів цього року доставлена нашими суднами у румунські порти. І ми зацікавлені у пошуку в Румунії нових можливостей, проєктів та надійних партнерів”, – зазначив очільник УДП.

Він також повідомив, що перша зустріч представників українського пароплавства відбулася з представниками румунської TTS GROUP S.A. Ця група компаній володіє найбільшим річковим флотом на Дунаї, який налічує майже півтисячі суден (800 тис тонн). У TTS – власні термінали у Констанці та 7 річкових портах Дунаю. Групі компаній також належать 8 плавкранів.

“Партнери підтвердили можливість здійснення перевалки на рейдовій стоянці Констанци за схемою баржа-судно, УДП отримала відповідні цінові пропозиції. Рейдова перевалка дозволить УДП значно пришвидшити обертання флоту. Адже очікування в черзі на розвантаження у терміналі порту зазвичай забирає занадто багато часу”, – пояснив Дмитро Москаленко.

Він додав – найголовніше те, що УДП зможе пропонувати власникам вантажів (українським аграріям або трейдерам) увесь логістичний ланцюжок «під ключ» – від перевалки в річковому порту до завантаження на морські судна (невдовзі в УДП з’явиться власна перевалка, про що у компанії пообіцяли розповісти згодом).

“Нова логістична модель УДП успішно конкурує з прямими відправками морських суден з Ізмаїлу. Адже українські річкові порти не можуть обслуговувати судна великого тоннажу, які здатні заходити у Констанцу”, – конкретизував керівник підприємства.

Під час перемовин з представниками TTS GROUP S.A. фахівці УДП також обговорили перспективи інших напрямків взаємодії.

“У групи компанії величезна база вантажів, яка навіть більше, ніж провізна спроможність флоту. Це відкриває можливості для кооперації з партнерами”, – підсумував гендиректор української компанії.

УДП домовилось щодо здійснення перевалки вантажів за схемою баржа-судно на рейдових стоянках румунського порту Констанца

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x