У Татарбунарах представили нового керівника поліції: що про нього відомо

0 коментарів 226179 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


4 жовтня начальник Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області Павло Бобчинський представив особовому складу районного відділу поліції у місті Татарбунари нового керівника. Відтепер посаду тимчасового виконувача обов’язків начальника обіймає Едуард Коломієць.


«Едуард Коломієць – досвідчений поліцейський та керівник, який раніше працював на посаді начальника відділення № 2 слідчого відділу Білгород-Дністровського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області. Він має великий досвід роботи у слідчих підрозділах, що є ваговим підґрунтям для організації якісної та ефективної роботи у підрозділі поліції, який він сьогодні очолив», – звернувся до особового складу відділення підполковник поліції Павло Бобчинський.

Зі свого боку, Едуард Коломієць запевнив, що всі свої сили та навички націлить на те, щоб забезпечити правопорядок на території обслуговування та ефективно побудувати роботу всіх служб підрозділу.

Довідково: Едуард Коломієць закінчив Одеський державний університет внутрішніх справ. В органах МВС працює з 2009 року. Починав на посаді слідчого у Татарбунарському територіальному підрозділі поліції, тривалий час очолював слідче відділення № 2 слідчого відділу Білгород-Дністровського територіального підрозділу поліції.

У Татарбунарах представили нового керівника поліції: що про нього відомо

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x