У Повітряних силах показали, як вночі збивали ворожі “шахеди” на півдні. Дрони нищили і ізмаїльські прикордонники

0 коментарів 24192 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч проти 12 жовтня російські окупанти атакували Одещину ударними безпілотниками типу “Shahed”. Як наші захисники збивали ворожі дрони, показали у Повітряному командуванні “Південь”, передає “Бессарабія INFORM”.


“Бойова робота воїнів-зенітників повітряного командування “Південь” 12 жовтня 2023 року”, – прокоментували відео наші захисники неба.

До знищення “шахедів” долучилися і ізмаїльські прикордонники, яким вдалося збити чотири БпЛА.

“Мобільні вогневі групи прикордонників у складі Сил оборони півдня збили 4 дрони-камікадзе в Ізмаїльському районі. Варто додати, що за тиждень на рахунку прикордонників вже 13 знищених смертоносних безпілотників”, – зазначили стражі кордону.

Як повідомляла “БІ”, вночі російські терористи вчергове атакували Одещину. Найбільше дісталось Ізмаїльському району. Тут в результаті атаки зафіксовані пошкодження припортової інфраструктури та житлових будинків. На місці виникли пожежі, їх вже ліквідовано.

Постраждала одна людина. Жінка 1935 р.н. отримала термічні опіки. Нині вона знаходиться у лікарні та отримує всю необхідну медичну допомогу.

Також за інформацією Сил протиповітряної оборони, противник атакував Україну ударними БпЛА типу «Shahed» з північного та південного напрямків – Білгородська область (рф) та із мису Чауда (ТОТ Крим).

Усього було зафіксовано пуски 33 «шахедів». Ворожі БпЛА летіли у різних напрямках, відтак протиповітряна оборона працювала у щонайменше шести областях України. До відбиття повітряної атаки було залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи, підрозділи радіоелектронної боротьби.

Загалом цієї ночі силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 28 «Shahed-131/136», 10 із них – над Одещиною.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x