Техніка енергетиків з’явилася біля “головного лелечого гнізда” Ізмаїла. Що чекає на пташину домівку

0 коментарів 31104 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні в Ізмаїлі у районі “Бронекатера” городяни помітили співробітників ДТЕК, які начебто знімали знамените лелече гніздо, що вже довгий час знаходиться на електроопорі біля пам’ятника, та звернулися до редакції. “Бессарабія INFORM” дізналася про подальшу долю птахів. 


Поява працівників ДТЕК біля лелечої домівки неабияк налякала ізмаїльців, адже вона є, без перебільшення, візитівкою столиці Придунав’я. “БІ” звернулася за коментарем з приводу ситуації до компанії.

Нашу кореспондентку завірили, що перенесення лелечого гнізда відбувається згідно з проєктом “Лелеченьки”, до якого долучилися енергетики Одещини.

“Жителям Ізмаїла не варто турбуватися – нова домівка буде зовсім поруч”, – прокоментували нам у компанії. Більше того, запевнили: вона буде міцнішою та безпечнішою.

Зазначимо, “Лелеченьки” – це еколого-просвітницька акція, яка поєднує дії бізнесу, майбутнього покоління українців та сучасного мистецтва. Її головна мета – популяризація захисту та збереження біорізноманіття.

Крім того, енергетики нагадали про нову функцію, яка з’явилась на сайті ДТЕК та дозволить клієнтам повідомити про виявлені гнізда на електричних опорах та надати інформацію про кількість та стан птахів в ньому.

Будь-хто може розповісти енергетикам, де саме з’явилися нові гнізда, щоб надалі їх могли укріплювати спеціальними захисними платформами. Укріплення гнізд дозволяє захистити лелек від ураження струмом або загибелі через руйнування гнізда. А також попередити аварії на лініях та відключення світла у клієнтів. Шукайте інформацію та заповнюйте бланк на сайті регіонального ДТЕК.

Помітили щось незвичайне або хочете поділитися проблемою, яка вас турбує та потребує втручання ЗМІ, надсилайте інформацію в наш телеграмбот. Ми на зв’язку та залюбки вам допоможемо.

Техніка енергетиків з'явилася біля "головного лелечого гнізда" Ізмаїла. Що чекає на пташину домівку

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x