Створював та поширював дитячу порнографію: на Одещині кіберполіція викрила 19-річного зловмисника

0 коментарів 23949 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чоловіку, щодо якого наразі вже розглядаються кримінальні матеріали в суді у зв’язку із сексуальними стосунками з неповнолітньою дівчинкою, було повідомлено про підозру. Винуватцю загрожує 12 років позбавлення років. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП.


У 2021 році під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці Біляївського відділу поліції ГУНП виявили відеоматеріали, де 19-річний житель Одеського району здійснює сексуальні дії відносно малолітньої односельчанки. Слідство розпочалося за ч. 4 статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років). В даний момент справа передана до суду.

Під час комп’ютерно-технічної експертизи мобільного телефону обвинуваченого виявили відео з дитячою порнографією. Серед інших відео були матеріали із участю малолітньої односельчанки, які зловмисник розповсюдив серед своїх знайомих. Поліція встановила, що через складні умови сім’ї, в якій жила дівчинка, зловмисник використовував її і знімав сексуальні сцени за невелику винагороду.

Слідчі також порушили справу за зберігання та поширення дитячої порнографії. Зловмиснику загрожує покарання від восьми до дванадцяти років ув’язнення та позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Наразі суд вирішив застосувати до підозрюваного цілодобовий домашній арешт, слідство продовжує розгляд справи.

Створював та поширював дитячу порнографію: на Одещині кіберполіція викрила 19-річного зловмисника

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x