Сорок тисяч гривень на сорок квадратних метрів: у селі Болградської громади місцеві жителі за лічені дні самостійно відремонтували аварійну ділянку дороги

0 коментарів 63423 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відтепер вулицею Садова, що у селі Виноградівка Болградської громади, їздити стало набагато безпечніше. Адже днями група місцевих жителів з-поміж чоловіків, яким часто доводиться проїжджати цією вулицею, завершили ремонт однієї з найаварійніших ділянок дороги, що пролягає тут. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Ремонт проводився старим-добрим госпспособом.

«Місцеві жителі самі виявили ініціативу, навіть не звертаючись із цим питанням ні до старостату, ні до керівництва Болградської громади, чудово розуміючи, що здійснення всіх підготовчих процедур, пов’язаних із ремонтом, займе чимало часу. А попереду зима, і отже ця ділянка по вулиці Садовій стане ще небезпечнішою. Вони просто повідомили мене про свій намір. Минуло якихось кілька днів, і чоловіки вже розпочали реалізацію задуманого», – розповіла «БІ» староста села Виноградівка Ольга Наумова.

Зазначимо, один з ініціаторів робіт відкрив рахунок для збору коштів для придбання потрібного будматеріалу. Після чого гроші зі своїх сімейних бюджетів здавали не лише люди, які мешкають на вулиці Садова біля аварійної ділянки, а й з інших вулиць села. Свій фінансовий внесок навіть зробили виноградівці, які зараз перебувають у Туреччині, але не менше зацікавлені у тому, щоб задумане втілилося у реальність. Загалом було зібрано близько 40 тисяч гривень.

Почали з того, що ліквідували старе асфальтне покриття, виклали замість щебеню бруківку, яка є на території села, а потім залили добрим шаром цементної суміші. Загалом таким чином було відремонтовано 40 кв. м дороги.

«Я дуже вдячна нашим мешканцям за організацію цього процесу, за участь та за небайдужість», – зазначила Ольга Наумова.

Сорок тисяч гривень на сорок квадратних метрів: у селі Болградської громади місцеві жителі за лічені дні самостійно відремонтували аварійну ділянку дороги

 

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x