Розпочалась робота з зариблення водних об’єктів, які розташовані в Ізмаїльському районі

0 коментарів 31104 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 10 жовтня, стартувала робота із вселення біоресурсів у водні об’єкти, зокрема в озеро Ялпуг-Кугурлуй, розташоване в Ізмаїльському районі, яка буде виконуватися відповідно до графіку та заявки від ТОВ “Репида” і триватиме до 31 грудня. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську районну держадміністрацію. 


Контроль за процесом здійснює комісія, яка включає представників наступних організацій та установ: Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства в Одеській області, Ізмаїльська районна державна (військова) адміністрація, Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу, директор ТОВ “Репида”, Болградське районне управління Держпродспоживслужби Головного Управління Держпродспоживслужби Одеської області та Ізмаїльська районна державна лікарня ветеринарної медицини.

Запланована кількість вводу водних біоресурсів відповідно до заявки та режиму СТРГ становить: 1 800 000 екземплярів товстолобиків, 150 000 екземплярів білого амура і 450 000 екземплярів коропа.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x