Міжнародний винний фестиваль «BOLGRAD WINE FEST» повертається, але у новому форматі: стала відома програма дводенного заходу

0 коментарів 32022 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Майже через три роки перерви до Болграда повертається Міжнародний винний фестиваль «BOLGRAD WINE FEST». Але у новому форматі – в дусі сьогодення. Що пропонують організатори заходу – Болградська міська рада та Фонд підтримки підприємництва у Болградському районі – дізналася власна кореспондентка «Бессарабії INFORM».


По-перше, це буде не фестиваль як такий, що проходив на центральній площі Болграду. Це буде бізнес-ярмарок товарів та послуг виробників Болградського району під гаслом «Ми підтримуємо ЗСУ!», який заплановано на 11 та 12 листопада на території колишнього Будинку офіцерів за адресою: м. Болград, вул. Інзовська, 170, в КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради, корпус 2.

Незмінною частиною бізнес-ярмарку залишиться традиційна дегустація вин учасників конкурсу виноробів, яка пройде за тиждень, а вже на основному заході буде оголошено його переможців з врученням дипломів.

«Таким чином ми сподіваємось підтримати наших виробників, які спочатку через ковід, а потім й через війну зазнали чимало труднощів. Цей захід допоможе не тільки їм, так би мовити, відновитися, але й підняти економічну та туристичну сфери нашої громади. А головне – ми зможемо підтримати наших захисників, завдяки яким маємо змогу жити, працювати, виробляти», – розповів «БІ» Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Співзвучний до нього й Сергій Сахаров, директор КУ «Фонд підтримки підприємства в Болградському районі» Болградської міської ради, яка нещодавно відновила свою роботу у новому статусі.

«Цей ярмарок – гарна можливість консолідувати бізнес не лише Болградської громади, а усього Болградського району як суб’єкта відносин, що, на жаль, з подіями останніх років, зупинилися. Сьогодні в Болградському районі наша організація, яка представляє та захищає інтереси бізнесу, залишалась однією. Тому головним завданням Фонду сумісно з Болградською міською радою  якраз є об’єднання підприємців. А саме – стимулювання виробників Болградщини до перероблення різноманітної місцевої сировини на продукцію з високою доданою вартістю, а також до надання різноманітних послуг виробничого та побутового характеру,  до встановлення внутрішніх та зовнішніх ділових зв’язків», – підкреслив Сергій Сахаров.

Посприяти цьому повинна дводенна програма бізнес-ярмарку, яку вже затвердив оргкомітет.

        Програма БІЗНЕС-ЯРМАРКУ виробників товарів та послуг

«МИ ПІДТРИМУЄМО ЗСУ!» в традиції «BOLGRAD WINE FEST – 2023»               

Міжнародний винний фестиваль «BOLGRAD WINE FEST» повертається, але у новому форматі: стала відома програма дводенного заходу

Додамо, організатори запрошують усіх охочих взяти участь у цьому заході. А тих представників бізнесу, які мають бажання виставити та реалізувати на ярмарку свої товари чи послуги, а також  взяти участь у дискусії в рамках «круглого столу», просять попередньо (не пізніше 07.11.2023 р.) повідомити модераторів заходу – Фонд підтримки підприємництва в Болградському районі.

Контактна особа: Сергій САХАРОВ, тел. 0672926096, e-mail: fpp.blgrd@gmail.com.

Міжнародний винний фестиваль «BOLGRAD WINE FEST» повертається, але у новому форматі: стала відома програма дводенного заходу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x