“Мічуріну” з Березівського району за любов до вирощування конопель загрожує тюрма

0 коментарів 21060 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Виявляється, що 50-річний чоловік вже був судимий за наркозлочини і навіть встиг відбути за них покарання у в’язниці. Втім, належних висновків він для себе так і не зробив: при відпрацюванні території обслуговування правоохоронці виявили, що чоловік знову зайнявся улюбленою, але протизаконною справою. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.   


У чоловіка провели санкціонований обшук за місцем мешкання, в ході якого на присадибній ділянці виявили 1 700 кущів конопель, а у будинку та господарських приміщеннях – різні місткості з канабісом. Загальна маса вилученого у висушеному стані становила понад 800 грамів. За словами правопорушника, заборонені рослини йому потрібні були для власних потреб.

Більш того, поки поліцейські проводили досудове розслідування за даним фактом, він знову посіяв та виростив на своїй присадибній ділянці плантацію рослин з наркотичним вмістом і виготовив наркотичний засіб. В ході санкціонованого обшуку з маєтку чоловіка слідчі вдруге вилучили 177 кущів конопель та понад 1200 грамів канабісу і розпочали ще одне кримінальне провадження.

Експерти підтвердили, що усі вилучені рослини є рослинами роду коноплі та містять наркотичні й психотропні речовини, обіг яких допускається лише для промислових цілей, а вилучена наркотична речовина – наркотичним засобом, обіг якого заборонений, – канабісом, у великих розмірах.

«Зібравши достатньо доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному посіві та вирощуванні конопель у кількості від п’ятдесяти і більше рослин та незаконному придбанні, виготовленні й зберіганні наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах. Ці злочини кваліфікуються за ч. 2 ст. 310 та ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке тягнуть за собою їхні санкції, – позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває», – розповів т.в.о. заступника начальника – начальник слідчого відділу Березівського районного відділу поліції Назарій Кучмій.

"Мічуріну" з Березівського району за любов до вирощування конопель загрожує тюрма

"Мічуріну" з Березівського району за любов до вирощування конопель загрожує тюрма

"Мічуріну" з Березівського району за любов до вирощування конопель загрожує тюрма

"Мічуріну" з Березівського району за любов до вирощування конопель загрожує тюрма

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x