Екс-заступник міського голови Херсона призначений керівником Держрибагентства в Одеській області

0 коментарів 30753 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сергій Циганок, колишній помічник міського голови Херсона, якого на початку вересня призначили на посаду заступника начальника Державного агентства меліорації та рибного господарства в Одеській області, отримав підвищення – тепер він виконує обов’язки керівника цього підрозділу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на YouControl.


До відома, Сергій Циганок мав  досвід роботи у прокуратурі до того, як приєднався до команди мера Херсона, Ігоря Колихаєва, наприкінці 2020 року.

Почавши як рядовий прокурор у Херсоні та ставши першим заступником прокурора області, він потім перейшов на посаду в міську адміністрацію. Спочатку очолював юрвідділ, пізніше виконував обов’язки заступника мера і відповідав за сферу освіти.

З початком великої війни, разом із депутатом від “ОПЗЖ” Тиграном Мкртчяном, він брав участь в організації евакуації міста Антонівка. Покинув свою посаду 27 квітня 2022 року, коли росіяни ввели гауляйтера в Херсоні. Під час окупації він залишався там, а після звільнення міста переїхав до Одеси.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x