Ярмарок, дитячі атракціони, спортивні змагання і концерт: у селі Кам’янське відбудеться благодійний проєкт “Разом до Перемоги”

0 коментарів 19818 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селі Кам’янське Арцизької громади 15 жовтня в межах благодійного проєкту “Разом до Перемоги” відбудуться різноманітні події та заходи, які допоможуть зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизьку громаду.


Проєкт розпочнеться о 9.00 на ринковій площі з благодійного ярмарку, організованого школою, де кожен охочий зможе придбати солодощі за донат.

За годину запрацюють дитячі атракціони для дітей.

О 10:30 розпочнуться спортивні змагання з баскетболу серед жінок. Крім того, відбудуться турніри з настільного тенісу, волейболу та перетягування канату. Ввечері, о 17 годині, у Будинку культури відбудеться тематичний концерт під назвою “Мистецтво проти війни”.

На кожній з цих локацій будуть розташовані спеціальні скриньки для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Важливо запам’ятати, що немає малих чи великих внесків, і кожен може відправити свою гривню на фронт. Кожна монетка є важливим внеском у досягнення перемоги.

Ярмарок, дитячі атракціони, спортивні змагання і концерт: у селі Кам'янське відбудеться благодійний проєкт "Разом до Перемоги"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x