Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вимагав щомісячну “данину” за розведення та вилов риби: на Ізмаїльщині затримали керівника державного агентства рибного господарства

0 коментарів 60048 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці викрили на хабарництві начальника управління державного агентства меліорації та рибного господарства в Одеській області. За безперешкодне здійснення діяльності на одному з озер Ізмаїльського району зловмисник зажадав щомісячну «данину» у розмірі 240 тисяч гривень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на Управління СБ України в Одеській області.


За інформацією правоохоронців, в якості посередників посадовець залучив своїх підлеглих з числа інспекторів Одеського рибоохоронного патруля. У разі відмови зловмисник погрожував підприємцю «знищити» його бізнес шляхом складання фіктивних протоколів щодо порушення правил промислового вилову риби та використання озера.

Як йдеться у повідомленні Одеської обласної прокуратури, викрили фігуранта після одержання 6400 доларів США від керівника кооперативу за безперешкодний рибний промисел на озері Катлабух в Ізмаїльському районі.

Наразі йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди у значних розмірах за невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, поєднане з вимаганням такої вигоди).

Тривають слідчі дії для встановлення всіх причетних до функціонування протиправної схеми.
Вимагав щомісячну "данину" за розведення та вилов риби: на Ізмаїльщині затримали керівника державного агентства рибного господарства

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x