Увага! З 1 жовтня українці не зможуть користуватись банкнотами номіналом у 200 гривень: причина

0 коментарів 76842 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З початку жовтня в Україні в обігу вже не матимуть цінності дрібні монети номіналом в 1, 2, 5 та 25 копійок. Також з обігу вийдуть паперові купюри – банкноти номіналом 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100 та 200 гривень, які були випущені до 2003 року чи раніше. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Національний банк України.


Якщо під час перевірки власного гаманця мешканці Одеської області, як і інші українці, виявлять у себе вищезазначені купюри та монети, то їх можна віднести до найближчого відділення банку та обміняти на нові. Зробити це можна до 30 вересня – з 1 жовтня банки обмін здійснювати вже не будуть.

Окрім Нацбанку виконати обмін можна у відділеннях уповноважених банків – АТ Ощадбанк, АТ КБ ПриватБанк, АТ Райффайзен Банк, АТ ПУМБ. Актуальну інформацію про те, в яких саме відділеннях та філіях здійснюватимуть обмін, можна дізнатися на офіційних сайтах цих банків.

Важлива інформація! Обміняти монети та паперові купюри на інші монети та банкноти всіх номіналів, які є в обігу, у сумах, кратних 10 копійкам, українці можуть без стягнення плати за проведення обміну.

Увага! З 1 жовтня українці не зможуть користуватись банкнотами номіналом у 200 гривень: причина

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x