Таки розбещував: житель Білгород-Дністровського району відправиться до тюрми за педофілію з власною донькою

0 коментарів 23706 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські відправили на лаву підсудних 38-річного жителя Білгород-Дністровського району за вчинення розпусних дій щодо неповнолітньої доньки. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію. 


В ході слідства було встановлено, що з червня минулого року по лютий теперішнього, чоловік неодноразово вчиняв розпусні дії відносно своєї 14-річної доньки. Більш того, він переконував її тримати це в секреті.

«В ході досудового розслідування було проведено низку експертиз, зокрема психолого-психіатричну, судово-медичну, та інші слідчі дії. Зібравши докази та визнавши їх достатніми, слідчі районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у вчиненні розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, членом сім’ї, що передбачено частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду. Правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x