Сів п’яним за кермо, травмував пасажира та отримав тюремний строк: жителя Ізмаїльського району покарано за порушення ПДР

0 коментарів 21249 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автопригода, в результаті якої один з її учасників отримав відкритий перелом ноги, сталася у селищі Суворове Саф’янівської громади у новорічну ніч. При цьому сам водій не постраждав, а перевірка на стан сп’яніння показала в його організмі 1,58 проміле алкоголю. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП в Одеській області. 


Після святкування Нового року 31-річний місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння сів за кермо мотоцикла, а на місце пасажира посадив 59-річного односельця. Під час їзди водій перевищив дозволену швидкість, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Внаслідок аварії, як вже було зазначено вище, пасажир отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Після довготривалого досудового розслідування справи, зібравши достатньо доказів, фігуранту слідства було висунуте обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Розглянувши матеріали, суд визнав обвинуваченого винним і засудив його до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на п’ять років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x