Представники Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців передали Ізмаїльщині 10 ноутбуків

0 коментарів 20466 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями представники Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні передали управлінню соціального захисту населення Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації 10 ноутбуків з комплектуючими.


Як повідомили в РДА, додаткова техніка дозволить пришвидшити реєстрацію внутрішньо переміщених осіб, що є одним із пріоритетів УВКБ ООН, адже саме належне документування забезпечує доступ до відповідних послуг.

Заступниця голови Ізмаїльської РД(В)А Марина Деной та радник з питань захисту УВКБ ООН Володимир Бєлєнький обговорили актуальні питання гуманітарної підтримки – з урахуванням потреб регіону та викликів, пов’язаних з війною.

Нагадаємо, з 2014 року УВКБ ООН в Україні опікується питаннями захисту та допомоги внутрішньо переміщеним особам.

“Одним із ключових напрямків діяльності є підтримка органів місцевого самоврядування, відповідальних за соціальний захист населення, включаючи надання соціальних та інших послуг ВПО. В умовах повномасштабної війни росії проти України наша держава, і зокрема Ізмаїльський район, постійно відчуває дружню підтримку партнерів. Ми долаємо перешкоди та крок за кроком наближаємо нашу Перемогу”, – зазначили в РДА і висловили щиру вдячність партнерам.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x