Озеро Катлабух не полишають у спокої браконьєри

0 коментарів 21438 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Два дні поспіль правоохоронці виявляють на одному з найбільших озер області порушників заборони на вилов раків. Один з них встиг завдати державі збитків на понад 200 тисяч гривень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеський рибпатруль. 


Нещодавно співробітники Одеського рибоохоронного патруля спільно з охороною АРК «Придунайська Нива» та офіцером ПОГ Суворовської ТГ виявили поблизу смт Суворове рибалку, який з гумового човна з мотором на озері Катлабух ловив тралом раків. До появи правоохоронців він встиг наловити 65 раків, чим завдав збитків на 216 580 грн.

На браконьєра складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП, а заборонене знаряддя, човен та водні біоресурси вилучили до рішення суду.

Наступного дня під час патрулювання вже біля села Утконосівка співробітники Одеського рибоохоронного патруля спільно з охороною АРК «Придунайська Нива» виявили рибалку, який також з човна ловив раків забороненим знаряддям.

На момент виявлення порушення рибалка ще не встиг зловити жодного рака, однак човен з двигуном та заборонене знаряддя все одно в нього вилучили. А на нього самого склали адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Озеро Катлабух не полишають у спокої браконьєри

Озеро Катлабух не полишають у спокої браконьєри

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x