Одещина отримає неонатальну швидку допомогу від дитячого фонду ООН

0 коментарів 22977 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеська область невдовзі отримає неонатальну швидку допомогу від дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine) за ініціативи першої леді Олени Зеленської та МОЗ. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на Департамент охорони здоров’я ОДА.


Автомобіль необхідний, аби перевозити немовлят, які народилися передчасно або мають складні патології. Завдяки новому оснащеному транспорту лікарі зможуть надавати послуги за пакетом «Медична допомога новонародженим у складних неонатальних випадках».

Нова швидка буде передана до дитячого медичного закладу, тож медики зможуть надавати оперативну допомогу немовлятам із жовтяницею, здійснювати реанімаційні дії та перевозити передчасно народжених дітей до медичних закладів тощо.

Спеціалізований автомобіль швидкої допомоги для новонароджених має необхідне професійні обладнання: декілька типів нош, крісло для евакуації, тонометри, пульсоксиметр, стаціонарний кисень, зволожувач кисню, пристрій іммобілізації та інше. Особливо важливим елементом швидкої є наявність кювезу (мобільного інкубатору, щоб підтримувати необхідні життєво важливі значення температури, вологи та кисню умов для ослаблених або недоношених малюків).

Одещина отримає неонатальну швидку допомогу від дитячого фонду ООН

Одещина отримає неонатальну швидку допомогу від дитячого фонду ООН

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x