Кадрові зміни в керівництві Ізмаїльської РВА – звільнилася заступниця голови. Причини

0 коментарів 27567 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Перший день осені приніс кадрові зміни в керівничий склад Ізмаїльської районної військової адміністрації – з посади пішла заступниця голови з питань архівної справи Ольга Колесниченко. Причини вона пояснила на своїй сторінці у Facebook, разом з цим подякувавши колегам. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


“Досвід колосальний, але не моє”, – резюмувала свою кар’єру держслужниці пані Ольга та зазначила, що іноді справді потрібно помітити здалеку те, що тобі не підходить, а потім підійти, розуміючи, що воно тобі все ще не підходить, і спробувати на зуб, остаточно переконавшись, що воно тобі зовсім не підходить, розчаруватись і піти далі.

Екс-заступниця згадала істину, що час – це найцінніше мірило наших можливостей, тому потрібно навчитися його заощаджувати.

Також вона пояснила, чому вжила слово “розчарування”. Це зокрема стосується співвідношення теорії та практики роботи держустанов.

“На сьогодні Україна має достатньо потужну законодавчу базу, що регулює сферу державної служби, але, на жаль, практика з теорією далекі один від одного. Більшість, хто працює в органах державної влади, забувають, що заробітну плату вони отримують з податків населення, а значить працедавцем у них являється населення України, якому вони повинні надати якісні послуги. Професійні компетентності державних службовців для виконання своїх обов’язків повинні, в першу чергу, формуватися в контексті системних реформ, що відбуваються зараз в Україні, та професійно-психологічних перетворень у суспільстві, а не залишатися на рівні пострадянського періоду. На жаль, державна служба в регіонах застрягла в перехідному, пострадянському періоді. Імплементація Угоди про асоціацію між Україною та ЄС передбачає проведення масштабних структурних та інституційних реформ, внаслідок чого повинна бути створена потужна основа для економічного розвитку та підвищення якості життя населення в Україні. Однак успіх таких реформ безпосередньо буде залежати від якості управлінських рішень та ефективності державного управління в цілому. На сьогодні ми далекі від цього. В Україні чомусь на регіональному рівні відбувається селекція людей, які не «висовуються», – виразила думки пані Ольга.

Разом з цим вона подякувала всім, хто був з нею поряд на посаді.

“Це дало мені великий поштовх дізнатися щось нове. Я знову навчаюся, удосконалююся та рухаюся далі. Я зустріла неймовірних людей, які стали мені друзями, які не дали мені впасти та зневіритися”, – зазначила Колесниченко та відмітила колег: Тетяну Шпилеву, Валентину Безверхню, Оксану Волкову, Володимира Виткова, Тетяну Кулю, адміністрації Ренійської, Саф’янівської, Кілійської та Вилківської ТГ.

Наостанок Ольга окремо подякувала очільнику РВА Родіону Абашеву.

“Хочу подякувати Голову Родіона Абашева, що дав мені мотивацію рухатися далі, не втрачаючи тих життєвих принципів, які я сповідувала все життя. За час моєї роботи у нас виникали розбіжності, завдяки їм я навчилася виважено приймати рішення. У спорі народжується ІСТИНА. Шановний Родіон Анатолійович, перед Вами зараз багато викликів, і я впевнена, що Ви з ними впораєтеся. Якщо згодом Вам потрібна буде моя допомога, то буду щиро рада допомогти. Ви завжди можете розраховувати на мене! Впевнена, МИ ще попрацюємо РАЗОМ на користь України!”, – звернулася жінка до колишнього керівника.

Звернулася вона і до самої себе: “P.S. Потрібно слідувати за реальними можливостями.
…..БО ТИ ПО-СПРАВЖНЬОМУ СТАЛА ДОРОСЛОЮ!!!”.

Для прощальної публікації Ольга Колесниченко використала фотографію саме з екс-начальником (головна світлина новини).

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x