Хотів повернути кохану, а може отримати тюремний строк: в Одесі чоловік з ножем накинувся на співмешканця колишньої

0 коментарів 23004 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі поліцейські затримали місцевого чоловіка, який спричинив тяжке тілесне ушкодження співмешканцю колишньої. Зловмисник спричинив новому обранцю жінки проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Потерпілого терміново госпіталізували до лікарні, а правопорушника затримали та повідомили йому про підозру. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


Попередньо встановили, що чоловіки 43-х та 45-ти років раніше неодноразово конфліктували, адже колишня цивільна дружина молодшого за віком одесита пішла від нього. Через деякий час екскохана почала жити з іншим.

Одного вечора у нетверезому стані зловмисник на ґрунті ревнощів вирішив «покарати» суперника. Він дочекався пару в під’їзді будинку, в якому вони проживали, далі ─ влаштував сварку. Продовження події відбувалось вже на вулиці. У ході конфлікту зловмисник дістав ніж, вдарив ним опонента у живіт і втік.

Жінка одразу зателефонувала до «швидкої». Лікарі доставили потерпілого до медичного закладу та повідомили про подію правоохоронцям. Поліцейські незабаром затримали зловмисника і вилучили ніж, який скерували на експертизу.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські в ході розслідування, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. За клопотанням слідчих суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років», – розповіла старша слідча відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Олена Бурлака.

Хотів повернути кохану, а може отримати тюремний строк: в Одесі чоловік з ножем накинувся на співмешканця колишньої

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x