Аварія на Білгород-Дністровщині: 13-річний керманич мопеда впав в кому після зіткнення з позашляховиком

0 коментарів 16254 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


13 вересня близько п’ятої години вечора в межах села Кароліно-Бугаз у Білгород-Дністровському районі сталася ДТП за участі позашляховика та мопеда, внаслідок якої травмувався 13-річний хлопчик, який керував двоколісником. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на обласне управління поліції.


Попередньо встановлено, що 52-річний одесит, керуючи автомобілем «Kia Sorento» допустив зіткнення з мопедом «Suzuki» під керуванням 13-річного місцевого жителя, який рухався попереду в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП неповнолітнього хлопця медики госпіталізували до місцевої лікарні у стані коми з травмами та забоями голови й тулуба.

Водій позашляховика не постраждав. Його перевірили на стан сп’яніння – він був тверезим.

Поліцейські внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

“В рамках розпочатого кримінального провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідчі дії тривають, поліцейські встановлюють повні обставини події“, – прокоментував подію начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Поліцейські вкотре закликають водіїв бути уважними за кермом та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x