Житель Болграда хотів підзаробити на безакцизному алкоголі та тютюнових виробах, а тепер на нього чекає суд

0 коментарів 23625 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відносно 31-річного мешканця Болграда правоохоронці склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 164-5 КУпАП. Йому загрожує покарання штрафом. Під час огляду автомобіля, на якому пересувався чоловік, поліцейські виявили сто пачок цигарок без марок акцизного податку, а також дев’ять пластикових ємностей зі спиртовмісною рідиною загальним об’ємом 90 літрів. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За попередньою оцінкою, вартість вилученого товару, за цінами «чорного ринку», становить майже 19 тисяч гривень.

 «Відносно правопорушника поліцейські склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 164-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка). Її санкція тягне за собою накладення штрафу від ста до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян  (1700 – 4250 гривень) з конфіскацією алкогольних напоїв або тютюнових виробів. Адміністративні матеріали правоохоронці вже скерували до суду для прийняття остаточного процесуального рішення», – повідомив начальник  відділення поліції  № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Вадим Левицький.

До рішення суду вилучену продукцію помістили до камер схову речових доказів. Поліцейські закликали підприємців та продавців дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати правил торгівлі, а громадян – не купувати та не вживати сумнівну продукцію, адже вона несе потенційну небезпеку вашому життю та здоров’ю.

Житель Болграда хотів підзаробити на безакцизному алкоголі та тютюнових виробах, а тепер на нього чекає суд

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x