Вживання алкоголю, паління, псування майна: адміністрація Палацу спорту в Ізмаїлі скаржиться на нечемну поведінку дітей та підлітків на території спортзакладу

0 коментарів 34965 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Адміністрація Центру дозвілля «Ізмаїльський Палац спорту» скаржиться на поведінку дітей та підлітків на території спортивного закладу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


На офіційній сторінці закладу у соцмережах опубліковано звернення до батьків та відвідувачів, у якому сказано, що останнім часом почастішали випадки «некоректної» поведінки серед дітей та підлітків, що відвідують спортивну локацію.

“Свідоме псування майна, забруднення території, вживання алкогольних напоїв та паління тютюнових виробів, що безпосередньо заборонено правилами поведінки на території Палацу спорту (до того ж, про це красномовно повідомляють інформаційні плакати), стали суцільним негативним явищем цього літа! Крім цього, агресивна поведінка та хамське поводження щодо працівників закладу ще більше ускладнюють ситуацію”, – зауважили у Палаці спорту.

Зазначається, що певні обмеження, запроваджені адміністрацією закладу, є вимушеною мірою, головна мета яких полягає в збереженні цілісності споруди та майнового фонду, створення атмосфери, яка б відповідала призначенню закладу. Всі вони прописані ціною «гіркого» досвіду.

“Не можна цілою компанією відвідувати вбиральню, оскільки після цього виявляються розписані двері, зіпсовані замки, забруднені взуттям унітази, вологий туалетний папір на стелі та безліч інших «сюрпризів» (про деякі соромно писати!). Не можна тривалий час перебувати в фойє та займати дивани. Батьки, які чекають своїх дітей, та літні люди змушені стояти в очікуванні, що хтось з молоді звільнить місце. Не можна використовувати нецензурну лайку навіть у спілкуванні один з одним! Оточуючі є мимовільними слухачами. Не можна перебувати в бомбосховищі, якщо не пролунала повітряна тривога! Приміщення має використовуватися лише за прямим призначенням… Шановні батьки, зверніть увагу на поведінку своїх дітей. Проведіть роз’яснювальну роботу. Спробуйте зрозуміти мотивацію працівників Палацу спорту. Єднаємося в цей непростий час задля збереження та примноження культурних центрів нашого міста! Достатньо тих руйнувань, що завдає ворог!”, – сказано у зверненні керівництва закладу до мешканців міста.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x