Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вміст алкоголю в організмі перевищував норму у понад 14 разів: деталі п’яного ДТП в Ізмаїлі від поліції

0 коментарів 51759 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У поліції розповіли подробиці п’яного ДТП в Ізмаїлі, що відбулось минулої суботи, 12 серпня, під час якого водій ВАЗу на проспекті Незалежності наїхав на 34-річну жінку, яка йшла тротуаром. Як зазначено в офіційному повідомленні обласного ГУНП, вміст алкоголю в організмі водія перевищував норму у понад 14 разів. При цьому виявилось, що за п’яне водіння його затримують не вперше – торік за це його позбавили “прав”. За скоєне правопорушнику загрожує до трьох років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до п’яти років, повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Як стало відомо, за кермом легковика був 33-річний місцевий мешканець. Рухаючись ввечері головним проспектом міста на легковому автомобілі «ВАЗ-2107», він не обрав безпечну швидкість руху, виїхав за межі проїзної частини дороги на тротуар, де наїхав на 34-річну жінку.

Потерпіла була госпіталізована до медичного закладу. Лікарі діагностували жінці забої голови та стопи, переломи плечової кістки, що відносяться до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Перевірка на стан сп’яніння водія авто показала, що вміст алкоголю в його організмі перевищував норму у понад 14 разів!

Крім того, правоохоронці встановили, що чоловік не має водійського посвідчення, адже минулого року був позбавлений судом права керувати транспортними засобами протягом одного року – також за п’яне водіння (ч.1 ст. 130).

«Правопорушника затримали у процесуальному порядку. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Це правопорушення кваліфікується частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України й карається позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років», – повідомив старший слідчий Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Як повідомляло раніше “БІ”, на час слідства підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на 60 діб.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x